Zalen

Zaaloverzicht

Bij Tripodia staan diverse zalen tot uw beschikking. Er is altijd een geschikte zaal die past bij de sfeer en schaal van uw evenement, feest of optreden. U kunt op deze website alvast een eerste indruk krijgen. U bent van harte uitgenodigd om een vrijblijvende afspraak te maken om de zalen te bekijken en te ervaren! De catering wordt ook door ons verzorgd.

 

Grote zaal
Wordt vooral gebruikt voor onze theatervoorstellingen. Uitstekende akoestiek. Het unieke van deze zaal is dat zij drie podia bevat. De zaal wordt ingericht, afhankelijk van de wens hoe te gebruiken. Grote vergaderingen, trouwerij of ander feest, popconcerten, schoolvoorstellingen, dansvoorstellingen, bedrijfspresentaties, uitvaarten, ga zo maar door.

Heeft u presentatiemiddelen nodig, klik even op "meer informatie".

Staanplaatsen: tot 700
Zitplaatsen: tot 420

Meer informatie »

 

 

 

Kotterzaal
Deze zaal wordt vaak gebruik voor cursussen, presentaties, vergaderingen van verenigingen en dergelijke. De zaal is ook geschikt voor een verjaardag of kraamfeest. Heeft u meer nodig, klik dan even op "meer informatie".

Zitplaatsen: tot 50

Meer informatie »

 

 

Bomschuitzaal
Deze zaal is uitermate geschikt voor presentaties en cursussen voor kleinere gezelschappen. Een prima zaal voor vergaderingen "in klein commité".  Klik op "meer informatie" als u meer nodig heeft in de zaal.

Zitplaatsen: tot 20

Meer informatie »

 

 

Kraaiennest
Deze zaal is uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een werkoverleg van een bedrijf. Niet gestoord worden tijdens een belangrijk overleg. 's Middags een heerlijke lunch en daarna weer verder met de bespreking. Ideaal om in een rustige omgeving belangrijke onderwerpen te bespreken.

Tevens worden hier cursussen gegeven voor kleine groepen.
Wat u extra kun gebruiken? Klik op "meer informatie".

Zitplaatsen: tot 12

Meer informatie »

 

 

Loggerzaal
De zaal is compact, maar kan toch 50 personen ontvangen. Ideaal geschikt voor vergaderingen, verjaardagen, cursussen en bijvoorbeeld een lunch. Kijk ook naar de mogelijkheden bij "meer informatie".

Zitplaatsen: tot 50

Meer informatie »

 

 

Trawlerzaal
Deze zaal heeft een eigen bar, disco, en de benodigde geluids-  en lichtapparatuur. Van bingo tot receptie, alles is mogelijk. In deze zaal worden ook vaak grote lunches geserveerd. Voldoende ruimte om met elkaar heerlijk te eten (eigen keuken) en te genieten. Klik op "meer informatie".

Zitplaatsen: tot 120

Meer informatie »

 

 

Foyer / bar 
Dit is de algemene ruimte van TriPodia Katwijk. Hier treffen mensen elkaar onder het genot van een kopje koffie of ander drankje, om daarna naar een van de zalen te gaan voor een bijeenkomst. In de pauze wordt vaak gebruik gemaakt van de foyer én natuurlijk na een bijeenkomst/voorstelling om, onder het genot van een drankje, nog even na te praten over de afgelopen avond.

Meer informatie »