De lockdown wordt door de medewerkers van Tripodia aangegrepen om het zalencentrum een vernieuwde uitstraling te geven. Afgelopen periode is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld die gefaseerd uitgerold zal worden. De traditionele kleuren blauw en geel maken al plaats voor groen, antraciet en een roze-tint.

Vormgever Maarten Kuijt heeft geholpen om een nieuwe eigentijdse huisstijl neer te zetten. Dit wordt nu al zichtbaar in de gangen, de verlichting en andere accessoires. Ook de bar krijgt binnenkort een facelift waarbij meer gebruik gemaakt zal worden van natuurlijke materialen. Aan de buitenkant wordt het zichtbaar in de posters langs de gevel en de belettering op de ramen. Ook in digitale uitingen zal binnenkort de nieuwe huisstijl zichtbaar worden. De hoop is ook dat dit op korte termijn gepaard gaat met nieuwe evenementen die weer kunnen plaatsvinden in het zalencentrum.

Tijdens de lockdown wordt er door de beheerders van Tripodia flink doorgewerkt. Bij versoepelingen zijn er ook heel wat vrijwilligers die meehelpen in het aanpakken van de verschillende ruimtes binnen het zalencentrum. Zodra het zalencentrum weer open is voor publiek bent u van harte welkom om eens binnen te komen kijken.