het culturele ZALENcentrum van katwijk

WELKOM

kalender

Wees welkom bij ons en bekijk hier onder alle nieuwe evenementen voor de komende tijd. Kom kijken naar onze vernieuwde bar! Per evenement bekijken wij wat de beste oplossing is voor uw situatie. Zoekt u een lokatie voor de jaarlijkse VvE vergadering, examinering, scholing of certificering? Maar ook een groot concert kan natuurlijk! Of wilt u gewoon een familiefeest? Dan kunt u bij ons terecht!

Nieuws

18 dec: Gezelligheid met de Floraband

Het was een lekkere drukte met de Floraband & Friends. Een volle zaal, feestmuziek erbij en de sfeer zat er…

01 dec: Sinterklaasfeest Sien

Wat was het een leuke avond met Sinterklaas en zijn pieten!! Alle aanwezigen hebben gezongen, gedanst, geroeid (!) en kregen…

03 nov: Disco!

De medewerkers van Provalu werden getrakteerd op een feestavond! Wat was het leuk om iedereen verkleed te zien binnenkomen, onthaald…

VOOR ELK EVENEMENT EEN PASSENDE ZAAL

VOOR ELKE BIJEENKOMST EEN GESCHIKTE ZAAL

Heeft u een vergadering, een trouwerij, een vergadering of andere bijeenkomst? TriPodia heeft verschillende zalen met de bijbehorende faciliteiten. Momenteel hebben we al onze zalen ingedeeld volgens de RiVM richtlijnen.

even voorstellen

Wij zijn Theo Heemskerk en Marianne Huitema, de zakelijke beheerders van Stichting Tripodia. Beiden hebben we een verschillende zakelijke achtergrond, maar als duo vullen we elkaar in Tripodia prima aan! We zorgen er met een team van vrijwilligers voor dat u tevreden terug zult kijken op uw evenement, concert, voorstelling of vergadering.

Marianne Huitema
Marianne Huitema
Beheerder
Theo Heemskerk
Theo Heemskerk
Beheerder

© Copyright 2020 Tripodia Katwijk